Algemeen

Dulaa Deema betekent in het Mandinka ‘een fijne aangename plek’. Dat is wat wij willen zijn voor onze gasten.

Ligging

Alle appartementen hebben een ruime veranda. Erg aangenaam om te vertoeven als het warm is. De veranda is dé plek voor aangename verkoeling door de bijna altijd aanwezige wind van zee. De Residence ligt op loopafstand van het brede strand waar allerlei strandtentjes te vinden zijn. Hier kun je gebruik maken van een ligbed met parasol en genieten van een drankje en hapje en zelfs WiFi.

Techniek
De nieuwe appartementen hebben een eigen electrameter.
De aluminium ramen zijn voorzien van goed afsluitbare horren. Het gebruik van een klamboe is daardoor niet nodig. De verlichting in het appartement alsmede de veranda is voorzien van zuinige led verlichting. De nieuwe koelkasten inclusief vriesvakje zijn beveiligd met een externe stabilisator, dit ivm net-fluctuaties veroorzaakt door de energie maatschappij.

Internet is beschikbaar via Wi-Fi. Het internet is echter minder snel dan u waarschijnlijk gewend bent. Op veel plaatsen kunt u gebruik maken van internet.

Zwembad
De Residence beschikt over een mooi zwembad met buitendouche waarbij het heerlijk vertoeven is.

De Bantaba is een gemeenschappelijke ruimte voorzien van verlichting en ventilatie. Er is een ruime keuken waarvan ook gebruik gemaakt kan worden.

Algemeen
In de directe omgeving is een supermarkt. s’ Ochtends halen we vers brood en als de gasten dat willen kunnen we dat voor ze meenemen. Alles regelt zich vrij makkelijk. Er zijn diverse restaurants op loopafstand. Veelal is een warme maaltijd beschikbaar als “take away”.  Zeer betaalbaar allemaal. We kennen inmiddels de beste restaurants en uitgaansgelegenheden. Op verzoek adviseren we u graag.

Extra
We kunnen desgewenst uw kleding wassen en strijken. We helpen u graag met vervoer. We beschikken over een vast team van betrouwbare taxichauffeurs. De tarieven zijn uitermate geschikt. Via ons kunt u excursies boeken. Een compleet overzicht van de mogelijkheden is beschikbaar. Beddengoed en douche handdoeken worden iedere week verschoond .

Parkeren
Binnen de compound zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar.