Prijzen

Prijzen

De prijs per appartement is 35 euro per nacht. In 2 appartementen is een goed uitgeruste slaapbank (2 persoons box spring) aanwezig. Dit biedt de mogelijkheid om met 3 of 4 personen in het appartement te verblijven. Prijzen voor 3 of 4 personen is op aanvraag.

Op de dag van aankomst is het appartement te betrekken vanaf 12.00 uur. U dient het appartement op de dag van vertrek te verlaten voor 10.00 uur. (Dit in verband met schoonmaak)

Annulering
Indien u annuleert dan worden de volgende bedragen in rekening gebracht:
Bij annulering tot de 42ste dag voor aankomst 20% van de hoofdsom
Bij annulering vanaf de 42ste dag voor aankomst 35% van de hoofdsom
Bij annulering vanaf de 28ste dag voor aankomst 40% van de hoofdsom
Bij annulering vanaf de 21ste dag voor aankomst 50% van de hoofdsom
Bij annulering vanaf de 14e dag voor aankomst 75% van de hoofdsom
Bij annulering vanaf de 5e dag  voor aankomst 90% van de hoofdsom
Bij annulering op aankomstdatum of later: de volle hoofdsom

 

Ophalen en terug brengen naar vliegveld.

Wilt u afgehaald of gebracht worden van en naar het vliegveld geeft u dit dan aan ons door met vermelding van de datum en vluchtnummer. Kosten 700 Dalasi per rit.

Elektra

Gemiddeld elektra verbruik is uit ervaring 600 Dalasi per week

 

Waarborgsom

Op de factuur treft u een bedrag aan van € 50,00 als zijnde de waarborgsom. Dit bedrag wordt, indien het appartement netjes wordt achtergelaten en zonder schade aan de inboedel, binnen 7 dagen op uw rekening terug gestort.

BBQ

Regelmatig wordt er een BBQ georganiseerd. Kosten 750 Dalasi per persoon. Drankjes (frisdrank of bier) worden los verkocht.

Extra

Op uw verzoek kan uw linnengoed vaker worden gewassen tegen 500 Dalasi per keer. Badlakens voor een week zijn via ons te huur, kosten 250 Dalasi per week.